Over Ons

Wie zijn wij?

Doggz is een online hondenwinkel die producten voor jouw hond aan huis bezorgd. Elk van onze producten wordt zorgvuldig gekozen en getest om kwaliteit en veiligheid te garanderen. Doggz is opgericht door Tim, een 28-jarige dierenvriend uit Hasselt, België, die zijn passie voor honden en hun welzijn heeft omgezet in een eigen bedrijf.

Daarnaast zorgt Doggz ook voor een aangename en klantvriendelijke omgeving wanneer er zich vragen of opmerkingen voordoen. Doggz is een familiebedrijf waarbij verschillende expertises samen komen om een gerenomeerd merk te maken in de hondenwereld.

Met specialisaties in retail, honden, honden gedrag en honden behoeften kunnen we jou steeds voorzien van kwalitatieve producten en service!

Het lieve hondje hier links is Otto, onze Office dog! Otto is een vrolijke viervoeter van 1 jaar oud en hij is een belangrijk onderdeel van ons team. Hij is onze officiële producttester en keurt zorgvuldig en met liefde alle producten goed voordat we ze aan onze klanten aanbieden. Van hondenspeeltjes tot hondenmanden en van voeding tot verzorgingsproducten – Otto heeft ze allemaal getest en zijn goedkeuring gegeven.

Maar Otto is niet alleen een professionele producttester, hij is ook gewoon een super lieve hond die graag speelt en knuffelt. Zijn energieke en aanhankelijke persoonlijkheid maakt hem de perfecte kameraad voor ons team.

Kortom, Otto is niet alleen onze Office dog, maar ook een geweldige metgezel. We zijn dankbaar dat we hem hebben en we kunnen niet wachten om meer producten met hem te testen!

“Met de autogordel van Doggz weet je zeker dat jouw trouwe viervoeter veilig achterin de auto zit. Deze autogordel past door het handige kliksysteem en een simplex haak in iedere auto. Onze beste algemene keuze! ”  Happy Animal

Nadat ik een leiband voor in de auto had besteld, zat ik met enkele vragen. Ik heb de klantenservice gecontacteerd en ik ben snel en vriendelijk verder geholpen. Zeker een aanrader. – Gilles

Ik heb een hondentasje besteld. Super snel aangekregen. Mooi en kwalitatief. Zeker geen miskoop. – Sonja